Se bilder från våra tidigare event. Vi arrangerar olika evenemang utformade efter ditt varumärke, målgrupp och syfte.

Boka konferens i Stockholm eller övriga landet

En konferens är ett utmärkt tillfälle att lära känna sina medarbetare, få dem motiverade och optimera verksamheten. Oavsett om ni önskar en konferens som ger möjlighet till fortbildning, diskussioner eller föreläsningar ger vi er bästa möjliga förutsättning. Nyckeln till en lyckad konferens där alla deltagare känner sig nöjda är en genomtänkt planering. Här kommer vi på Subito in i bilden. Vi hjälper ditt företag att arrangera den perfekta konferensen som alla får utbyte av.

Kreativa konferenser

Det bästa sättet att lära känna ditt team är att umgås med det och se till att det hela tiden utvecklas. Utifrån dina behov skapar vi rätt förutsättningar för att göra konferensen till något kreativt och minnesvärt för alla deltagande. När ni anlitar oss kan ni själva välja hur involverade ni vill vara i planering och genomförande, eller om ni vill låta oss sköta hela fotarbetet.

Vi kan hitta konferensanläggningar och hyra en konferenslokal som motsvarar era önskemål och behov i Stockholm eller övriga landet. Vi kan fylla konferensen med aktiviteter, möjligheter till umgänge och god mat eller fika. Vårt ansvar är att se till att allt flyter på som det ska och så ni kan fokusera på att vara fantastiska värdar och era föreläsningar.

Boka konferens

Ta gärna kontakt med oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag arrangera en lyckad konferens – vare sig den ska ske i Stockholm city eller på någon annan ort i vårt avlånga land. Varmt välkommen!